ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са с почти идентична подкрепа с 27,2% и

...
ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са с почти идентична подкрепа с 27,2% и
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Изравнени шансове на двамата главни играчи в изборите

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са с почти идентична поддръжка с 27,2% и 26,6%, Движение за права и свободи и " Възраждане " са другата двойка със сходни резултати и биха оспорвали третото място, надлежно с 13,4% и 12,3%. Със 7,3% Българска социалистическа партия е пета. Кампанията обаче занапред започва и на числата към този миг следва, както постоянно, да се гледа като на моментна фотография на декларативните настройки, а не като на прогноза.

Рискът от война сред Запада и Русия не е бил толкоз висок от десетилетия. Това излиза наяве от годишен доклад за заканите против Съединени американски щати, показан от директорката на националното разузнаване Аврил Хейнс пред Сената.

Американската " Силикон вели банк ", която финансира високотехнологичния бранш, е под необикновен контрол след 60-процентов срив на активите ѝ. Повлече надолу акциите на европейските банки. 

Си Цзинпин получи трети петгодишен мандат като президент на Китай.

Путин към този момент желае от Иран освен оръжия и муниции. Иска жива мощ. Ислямската република се обвързва от ден на ден с войната на Владимир Путин против Украйна.

Отбелязахме 80 години от спасяването на българските евреи.

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР